Afyonkarahisar

Dinar'dan kısa kısa

16:21 07 Ağustos 2018
Dinar'dan kısa kısa

Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gültekin Koçer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Açacağımız kursumuza servis şoförlerini bekliyoruz. Bu kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız, ehliyetli, sağlık ve adli sicil belgesini almış, öğrenim belgesiyle birlikte başvurabileceklerdir. 22 yaşını tamamlamayan vatandaşlarımız ise bu kurslara katılamayacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Dinar Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından okul servis aracı sürücülerine ‘Okul Taşıtları Rehber Personel Eğitimi’ düzenleyeceği bildirildi.

-Dinar'a yeni doktor ataması

Dinar Devlet Hastanesine çeşitli branşlarda üç uzman hekim ataması gerçekleştirildi.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Tuğba Pek, İç Hastalıkları Uzmanı Özge Özgen Ölmez ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Özgün Taban Dinar Devlet Hastanesi'nde yeni görevlerine başladı.

Görevine yeni başlayan uzman doktorlarla alakalı bir açıklama yapan Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eren Pek, hastanenin uzman doktor kadrosunun genişlemeye devam edeceğini, ilçe halkına en iyi sağlık hizmetini sunacaklarını belirtti.

-Dinar Belediyespor'un yeni sezon hazırlıkları

Dinar Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Mazlum, takımın 2018-2019 Afyonkarahisar Süper Amatör Ligine en iyi şekilde hazırlandığını ve hedeflerinin de kesinlikle şampiyonluk olduğunu söyledi.

Tam kadro olarak oyuncuların yeni sezona hazır olduğunu aktaran Mazlum, gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Bomba gibi yeni sezona hazırlanıyoruz. Hiç kimse bu takımın önünde duramayacak. Çok ağır koşullarda antrenmanlarına devam eden oyuncularımızı psikolojik olarak da maçlara hazırlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.