Afyonkarahisar

İscehisar'da OSGB hizmet birimi açıldı

11:41 01 Eylül 2018
İscehisar'da OSGB hizmet birimi açıldı

İscehisar Belediye hizmet binası asma katında işyerlerine iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri verilmek üzere Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İscehisar Belediyesi olarak ilçeye yeni bir hizmet kolunu kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Çibik, şöyle konuştu:

"Amacımız çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği açısından daha sağlıklı bir hizmet almasını sağlamaktır. Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizde doktorumuz Osman Ekmekçi ve 4 personelimizle birlikte iş sağlığı ve iş güvenliği konularında kamuya ve tüm özel işyerlerine hizmet vereceğiz. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun."

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak da "İlçenin mermer sektörüyle uğraşması sebebiyle mermer sektörü risk faktörü yüksek işler sınıfında bulunuyor. İş kazaları asayiş toplantılarında devamlı üzerinde durduğumuz bir konu. Vatandaşlarımız işlerinde çalışırken bana bişey olmaz demeden, kurallara uyarak, gerekli tedbirleri alarak ve denetim mekanizmalarını harekete geçirerek anlık olayların ve kazaların önüne geçilebilir. İşveren kardeşlerimizin de bu olayların takipçisi olması önemlidir." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.