Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan Fikret Orman'a destek açıklaması

16:08 04 Eylül 2018
Afyonkarahisar'dan Fikret Orman'a destek açıklaması

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer, 16 Eylül tarihinde yapılacak Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Kongresi öncesinde Başkan Fikret Orman'a destek açıklamasında bulundu.

Beşer, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta göreve geldiği günden bugüne kadar Başkan Fikret Orman'ın pek çok başarıya imza attığını belirterek, Anadolu'daki Beşiktaş'ı temsil eden derneklere manevi desteğini hiç eksik etmediğini belirtti.

Başkan Orman'a Afyon Beşiktaşlılar Derneğinin tam destek verdiğini ifade eden Beşer, açıklamasında şunları kaydetti:

“Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıdan Beşiktaşımız da diğer tüm kulüpler gibi olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla çıkmasının tek yolu Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın etrafında kenetlenmektir. Türkiye'nin en büyük camiası olan şanlı Beşiktaş camiasına yakışacak olan tavır da hiç şüphe yok ki budur. Bu vesileyle 16 Eylül'de gerçekleştirilecek olan kongremizde Afyon Beşiktaşlılar Derneği olarak tek yürek ve tek vücut olarak Başkanımız Sayın Fikret Orman'ı desteklemek, ona çıktığı bu yolda yol arkadaşı olmak için karar almış bulunmaktayız.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.