Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'dan kısa kısa

10:31 26 Eylül 2018
Afyonkarahisar'dan kısa kısa

Dinar Yeni Sanayi Sitesinde bulunan bütün yolların asfalta kavuştuğu bildirildi.

Dinar Denizli karayolunun 5. kilometresinde bulunan yeni sanayi sitesinin bütün yollarının asfaltlanmasına başlandı.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, sanayinin yollarının aşırı bozuk olması nedeniyle asfalt çalışmalarının başlatıldığını belirtti.

Acar, "Sanayi esnaflarımız bizim için çok önemlidir. Onların daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sanayinin yolları aşırı derecede bozulmuştu. Şimdi ise asfaltlanarak çok güzel bir görünüme kavuştu." dedi.

- AK Parti Sandıklı Kadın Kollarından Ankara ziyareti

Sandıklı AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Başkan Sevim Ulusoy öncülüğünde bir dizi ziyaret için Ankara'ya gitti.

AK Parti Sandıklı Kadın Kolları Başkan ve üyelerinden oluşan 17 kişilik grup, Ankara'da Genel Merkez ve Külliye ziyareti yaparak çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak.

İlçede gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı Ankara'dan davet geldiğini belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy, her zaman ilk günkü şevkle çalıştıklarını kaydetti.

Ziyarette Afyonkarahisar milletvekillerini de ziyaret edeceklerini ifade eden Ulusoy, "Kadın kolları üyelerimizden oluşan 17 kişilik bir grupla Ankara'dan gelen davet üzerine yola çıktık. Çeşitli ziyaret ve istişarelerde bulunarak programımızı tamamlamayı düşünüyoruz." dedi.

Sabah namazı sonrası üyeler otobüsle Ankara'ya uğurlandı.

- Sandıklı Belediyesinden sosyal sorumluluk projesi

Sandıklı Belediyesi tarafından ilçede ilk defa başlatılan Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında kırtasiye, kıyafet, oyuncak, giyim, tekstil, ev eşyası gibi vatandaşların kullanmadığı ürünler toplanarak tasnif edilerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edilecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında destekte bulunmak isteyen vatandaşların, yardımlarını Ziraat Bankası yanında yeni faaliyete giren Kültür ve Sosyal işler binasına getirmesi istendi.

Eşyaların kullanılabilir, temiz ve ihtiyacı karşılayabilecek şekilde olmasına özen gösterilmesini isteyen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, "Muhteşem Sosyal Sorumluluk Projemizi sizlerle paylaşıyoruz. Kullanmadığınız kıyafet, kitap, oyuncak ve ev eşyalarınızı alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Gönülden gönüle bir köprü oluyoruz. Şimdiden gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.