Afyonkarahisar

Afyonkarahisar İHH’dan Gazze yararına yardım kahvaltısı

12:21 04 Kasım 2018
Afyonkarahisar İHH’dan Gazze yararına yardım kahvaltısı

Afyonkarahisar İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince, Gazze yararına yardım kahvaltısı düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen yardım kahvaltısına, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, İHH Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk, çok sayıda dernek üyesi ve davetli katıldı.

İHH Genel Başkanı Murat Yılmaz, programın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin Filistin’deki insanlara olan desteklerini eylemsel olarak daha da arttırması gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin yüreğinde Mescid-i Aksa ve Kudüs’ü taşıdığını dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu desteklerimizi eyleme döktüğümüz zaman daha kıymetli oluyor. Dolayısıyla yardımlarımızla, desteklerimizle ve eylemlerimizle birlikte Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar İHH Şubemizin düzenlediği bu güzel organizasyona katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz."

İHH Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk ise, Gazze’de mart ayından beri Büyük Dönüş Yürüyüşü kapsamında yapılan eylemlere destek vermek için her hafta il genelinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, Gazze konulu slayt gösterimi yapıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.