Afyonkarahisar

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yerlikaya'ya ziyaretler

14:23 13 Şubat 2019
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yerlikaya'ya ziyaretler

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'yı ziyaret ederek hazırladığı projeyi sundu.

Ziyaretle ilgili Taytak, yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisar'ın spor alanında son yıllarda cazibe merkezi haline geldiğini belirtti.

Afyonkarahisar için hazırladığı projeyi Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'ya teslim eden Taytak, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Afyonkarahisar'ımızın tanıtımı ve yöre insanımızın belirli alanlarda yerleştirilip, istihdama katkı sağlanması, Afjet Afyonspor'a kaynak kazandırılması, hazırlık maçları için stadyum ve butik stadyum inşa edilmesi, dünya standartlarında futbol sahaları, antrenman alanları yapılması ki bu dünya devi futbol takımlarının İngiltere, İspanya liglerindeki takımların şehrimizi tercih etmesi için çok önemlidir. Uluslararası sportif ve kültürel etkinlikler, Afyon kupası gibi organizasyonların düzenlenmesi, gerekli reklam, pazarlama ile sponsorluk anlaşmalarının yapılması gibi çok önemli katkıları olacak, çok kıymetli bir projedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.