Afyonkarahisar

Kız isteme töreninde dehşet!

08:57 22 Haziran 2019 2 Yorum Var
Kız isteme töreninde dehşet!

Afyonkarahisar'da kız isteme sırasında rastgele ateş açtıktan sonra yere indirdiği silahının kazara ateş alması sonucu 2 kişiyi yaralayan zanlı, daha sonra kalp krizi geçirdi.

İddiaya göre, Çay ilçesine bağlı Karamık Karacaören beldesinde kız istemeye giden bir grup, ziyaret sonrası “eğlenme” maksadıyla sokakta taşkınlık  yaptı. C.K. (54) de belinden çıkardığı tabancayla havaya ateş etmeye başladı.  C.K’nin tutukluk yapması nedeniyle yere indirdiği tabancasının kazara ateş alması sonucu çıkan mermiler, Ramazan Başer (64) ile Muhammet Nazmi Arıkan'a (17) isabet  etti. Başer ile Arıkan yaralandı, C.K. ise olay sonrası bulunduğu yerde kalp  krizi geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralılar  ve kalp krizi geçiren C.K. ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere  kaldırıldı.
 
Başer ile Arıkan, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun  bakımdaki C.K'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
 
Jandarma olaya ilişkin soruşturma başlattı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Abdullah HÂN Birkul 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğlence anlayışınıza tüküreyim. Silahın neresi eğlence? Öldüren bir aletle eğlence anlayışı cahiliye devrinden kalmış bir adet olmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Silahla güzel eğlendinmi.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.