Dişleri bembeyaz yapıyor!

Pek çok kişi sağlıklı ve bembeyaz dişlere sahip olmak ister ancak çok az insan kimyasal beyazlatma yöntemlerine başvurur.

Dişleri bembeyaz yapıyor!
Dişleri bembeyaz yapıyor!
GİRİŞ 24.02.2017 16:58 GÜNCELLEME 24.02.2017 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siz de kimyasal beyazlatmayı tercih etmeyenlerdenseniz ev yapımı diş beyazlatıcıları deneyebilirsiniz.

Zerdeçal
 
1 çay kaşığı zerdeçalla aynı oranda hindistan cevizi yağını karıştırın. 2-3 damla da nane yağı ekleyip macun haline getirin. Bu karışımı diş macunu gibi uygulayın. Diş minenize gerekli bakımı yapacak, dişlerinizi beyaztlatacak ve nefesinizi tazeleyecek.

Çilek
 
Bir adet taze çileği kaşıkla ezin. Bulabildiğiniz en iyi deniz tuzunu toz haline getirin. Çilekle karıştırarak macun haline getirdikten sonra dişlerinize birkaç dakika masaj yaparak uygulayın. Ağzınızı iyice yıkayın. Diş minenize zarar vermemek için 2 haftada bir uygulayın.

Limon
 
3'e bir oranında limon suyuyla tuzu karıştırıp dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı bu suyla çalkalayın. Bu metodu haftada 2-3 kez uygulayın.

Fesleğen
 
Taze fesleğen yapraklarını ezerek püre haline getirin. Diş macunu yerine bu püreyi düzenli olarak kullanın. Dişlerinizi fırçalamadan 5-10 dk önce de uygulayabilirsiniz. Dişleriniz daha sağlıklı ve daha beyaz olacak.

Çay ağacı yağı
 
5 damla %100 doğal çay ağacı yağını yarım bardak suya damlatıp her gün dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı bu suyla durulayın. Birkaç hafta içinde farkı göreceksiniz.

 

KAYNAK: BRİGHTSİDE.ME
YORUMLAR 1
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    sende her sey istiyon baska yontem yokmu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!