Ağrı

Ağrı Gençlerbirliği Spor hazırlık maçı

14:29 28 Ağustos 2015
Ağrı Gençlerbirliği Spor hazırlık maçı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Ağrı Gençlerbirliği Spor 2 Eylül'de oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi hazırlık maçı yaptı.

Ağrı Gençlerbirliği Spor, Iğdır Aras Spor ile oynadığı ilk hazırlık maçını 3-1 kazanarak kupa öncesi moral depoladı.

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda, Ağrı Gençlerbirliği Spor - Iğdır Aras Spor hazırlık maçını Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım, kulüp yöneticileri, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşmanın ilk gölü 7. dakikada Iğdır Aras Spor'da Kemal'in ayağından gelirken, Ağrı Gençlerbirliği Spor beraberlik golünü 22. dakikada Remzi'nin sağ taraftan taşıdığı topta, Cihan ile buldu.  38. dakikada Buğra Gökçan takımını öne geçiren golü atarken, maçın son gölünü ise 41. dakikada Bilal Çelebi attı.

İkinci yarıda Iğdır Aras Spor'un etkisiz gol girişimleri sonuç vermeyince karşılaşma 3-1 Ağrı Gençlerbirliği Spor galibiyeti ile sona erdi.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz, yaptığı açıklamada, hazırlık maçının kupa maçı öncesi iyi bir moral olduğunu söyledi.

Eksikliklerinin olduğunu belirten Şaşmaz, "Bunları görebilmemiz açısından önemli bir maçtı. Tüm oyuncularımıza bu maçta şans verdik. Taraftara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum ama daha çok taraftara ihtiyacımız var" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.