Ağrı

AK Parti Ağrı İl Başkanlığına atanan Atmaca göreve başladı

10:51 10 Ekim 2015
AK Parti Ağrı İl Başkanlığına atanan Atmaca göreve başladı

AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca: "Büyük bir yükün altına girdiğimizin idrakiyle 'Haydi bismillah' diyip vazifeyi devraldık"

AK Parti Ağrı İl Başkanlığına atanan Kemal Atmaca, görevine başladı.

Atmaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti'nin geçmişten gelen köklü ve idealleri olan bir parti olduğunu söyledi. 

Teşkilatı yeniden ayağa kaldırma anlamında büyük bir seferberlik başlatacağını ifade eden Atmaca, şunları kaydetti:

"Çalışma arkadaşlarımızla birlikte geceli gündüzlü samimi, kararlı ve dirayetli bir şekilde inşallah mücadelemize devam edeceğiz. Büyük bir yükün altına girdiğimizin idraki ile 'Haydi bismillah' diyip vazifeyi devraldık. Ağrı halkı aslında bütünüyle AK Partilidir. AK Parti, halkın kendisidir. Halkın bütün değerlerinin en makul temsilcisi AK Parti'dir. Bu anlamda bizim son seçimde kaybettiğimiz oylarımızın aslında bir daha geri geleceğine kanaatimiz tamdır. Halkın taleplerine cevap verir ve halkın temenni ettiği yönetim modelini oluşturursak, bizim bu kaybettiğimiz bir nevi halkın cezalandırma nihayetinde feragat ettiği, dondurduğu oylarımızın yeniden geri geleceğine dair kanaatimizde tamdır. Bu anlamda değerli Ağrı halkının yeniden bize öz güveninin yeşereceğine ve bize destek vereceğine kanaatimizde tamdır."

Atmaca, seçimlere kısa bir süre kalmasına karşın üstlendikleri sorumluluğun altından başarılı bir şekilde kalkacak kadrolara sahip olduklarını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.