Ağrı

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Uslu:

16:25 17 Ekim 2015
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Uslu:

"Eğer yaşadığımız bu günlerde sağlam durmazsak, fedakarane çalışmazsak, bu tarih yine başkaları tarafından yüz yıl, doksan yıl önceki durumuna getirilir"

 Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, "Eğer yaşadığımız bu günlerde sağlam durmazsak, fedakarane çalışmazsak, bu tarih yine başkaları tarafından yüz yıl, doksan yıl önceki durumuna getirilir" dedi.

Levent Uslu, Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Memur-Sen Ağrı İl Buluşması"nda, 213 kazanım elde ettiklerini ve yılbaşından sonra, grev hakkı dahil daha da fazlasını isteyeceklerini söyledi.

2010 referandumuyla birçok hakkı geri almaya başladıklarını ifade eden Uslu, şöyle konuştu:

"Eğer yaşadığımız bu günlerde sağlam durmazsak, fedakarane çalışmazsak, bu tarih yine başkaları tarafından yüz yıl, doksan yıl önceki durumuna getirilir. Eğer bu eşiği de atlayabilirsek, işte o zaman bu büyük millet, büyük devlet sahibi olur. Dünyadaki bütün adaletsizliklere, sıkıntılara, mazlumlara elini uzatır. 'One minute' ve 'Dünya 5'ten büyüktür' gerçeği, yerini bulur. 'Yeniden istikrar ve büyük Türkiye' diyoruz."

Toplantıya, Büro-Memur-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Hadi Erdoğmuş, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca ve AK Parti Ağrı milletvekili adayları da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.