Ağrı

Diyarbakır'daki terör saldırısı

15:27 29 Kasım 2015
Diyarbakır'daki terör saldırısı

Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Gümüşer, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği ve iki polisin şehit olduğu terör saldırısını kınadı

Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği ve iki polisin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

Gümüşer, yaptığı yazılı açıklamada, "terörü, teröre suflörlük ve işverenlik yapanları, vahşet emrini verenleri her zaman olduğu gibi bu terör olayında da bir kez daha lanetliyoruz" dedi.

Milletin, ülke huzurunu, istikrarını ve kardeşliğini hedef alan bu tür tuzakların farkında olduğunu belirten Gümüşer, terör hadiselerinin bir anlamda toplum arasına nifak sokma amaçlı hadiseler olduğunu bildirdi.

Gümüşer, açıklamasında şunları kaydetti:

 "Bugün nifaklara ve tuzaklara yenik düşme günü değil, birlik beraberliği tahkim etme günüdür. Şimdiye kadar kurulan tuzaklara düşmeyen, badirelerin içerisinden birlik beraberlikle çıkan milletimizin ferasetinin terörü bir kez daha yeneceğine olan inancımızı ifade ediyor, Memur-Sen ailesi olarak yaşanan terör saldırısını kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden Tahir Elçi ve şehit polislere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralanan güvenlik güçlerine ve gazetecilere de acil şifa diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.