Ağrı

Ağrı'da uyuşturucu operasyonu

19:29 11 Aralık 2015
Ağrı'da uyuşturucu operasyonu

  Ağrı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 5 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ağrı çevre yolunda oluşturulan kontrol noktasında bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Araçta yapılan aramada, İran uyruklu M.M. ve Z.G. ile Afganistan uyruklu Y.J. ve R.E'nin çanta ve üzerilerinde 1 kilo 645 gram reçine esrar ile 110 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklandı. 

Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Patnos-Van karayolu üzerindeki denetimleri sırasında bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, Afganistan uyruklu H.T'nin çantasında ve üzerinde 1 kilo 22 gram afyon sakızı ve 25 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Aynı denetimler sırasında başka bir araçta da sürücü E.E'nin üzerinde 1,85 gram metamfetamin ile 36,6 gram eroin bulundu. 

E.E, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı, Afganistan uyruklu H.T. ise "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan tutuklandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.