Ağrı

Ağrı'da Memur-Sen İl Divan Toplantısı

17:54 01 Nisan 2016
Ağrı'da Memur-Sen İl Divan Toplantısı

Ağrı'da, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, Memur-Sen olarak şiddet siyasetine ve çukur terörüne karşı tepki gösterdiklerini söyledi.

Terörün mağdur ettiği vatandaşların her zaman yanlarında yer aldıklarını belirten Gümüşer, "Katil Esat ve zalim Putin'in mağdur ettiği Suriyeli kardeşlerimiz ile çukur terörünün mağduru kardeşlerimiz için başlattığımız kampanyada, 2 ay gibi bir sürede 154 yardım tırıyla binlerce koli ve paket yardım malzemesini kardeşlerimize ulaştırdık." dedi.

Gümüşer, Memur-Sen olarak "büyük Türkiye"nin kurulmasına engel çıkaranların planlarını bozacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"İnsanlığın, adil bir dünya özlemini akamete uğratmak isteyenlere karşı barışı ve adaleti hakim kılma yolunda var gücümüzle çalışacağız. İnsana hizmet sathımız bütün dünyadır. Adalet esaslı yeni dünya düzeni için sorumluluğumuz bütün insanlığadır. Bunun için, biz sadece bir milyon üye istemiyoruz, kendisini davasına adamış, insanlığa hizmet sunmaya odaklanmış kararlı, azimli, vefakar ve fedakar bir milyon bünye hedefliyoruz. Bir milyona giden bu kutlu seferde, bu dava için ter dökenlerden, çile çekenlerden ve zamanında tohum ekenlerden Allah razı olsun."

Gümüşer, "büyük Türkiye"yi ortaya çıkaracak kamu personel sisteminin yenilenmesinde aktif sorumluluk alacaklarını sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.