Ağrı

Ağrılı tenisçilere hayırsever desteği

18:51 20 Haziran 2016
Ağrılı tenisçilere hayırsever desteği

Ağrılı başarılı tenisçilere hayırsever iş adamı tarafından malzeme desteği yapıldı.

Hayırsever iş adamı Zeki Büyükkuşoğlu, kentteki başarılı 30 tenisçi için gönderdiği eşofman takımı ve spor ayakkabı törenle dağıtıldı.

Tenis kortunda gerçekleşen malzeme dağıtım törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, sporcu ve antrenörleri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Alp, burada yaptığı açıklamada, sporun daha çok gelişmesi için bu tür maddi desteklerin çok önemli olduğunu belirtti.

Sporcular ve antrenörleri adına hayırsever iş adamı Büyükkuşoğlu’na teşekkür ettiğini ifade eden Alp, "Sporculara yapılan bu tür destekler sporun tabana yayılması için çok önemli bir davranıştır." dedi.

Alp, şunları söyledi:

"Gençlerimizin hem zamanlarını değerlendirme hem de ilerde profesyonel sporcu olma hayallerine ulaşma yönündeki çabalarında buradaki tesislerimizle katkı sunuyoruz. Hep birlikte ilimizdeki spor ruhunun daha ileriye götürülmesi, sporcu sayısının arttırılması için çalışıyoruz. Hedeflerimiz arasında geleceğin başarılı sporcularını seçip profesyonel sporcu yetiştirilmesi için çalışmalarımız da var. İnşallah projemizi başarılı bir şekilde yürüteceğiz. Bu anlamda spora katkısı olan herkese teşekkür ediyorum."

Tenis Antrenörü Fırat Balkis ise, malzeme desteğinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Desteklerini esirgemeyen hayırsever iş adamı Büyükkuşoğlu'una çok teşekkür ediyoruz. Bu destek sporcularımı çok sevindirdi. Eminim ki, bu sevinçleri başarılarını tetikleyecektir." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.