Ağrı

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe:

18:09 22 Haziran 2016
AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe:

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, "Başbakanımız Ağrı'ya özel bir ilgi gösteriyor ve inşallah en kısa zamanda bunun meyvelerini göreceğiz." dedi.

Gökçe, Başbakan Binali Yıldırım'ın beraberindeki 7 bakan ve 2 AK Parti genel başkan yardımcısı ile Ağrı Stadyumu'nda gerçekleştirilen, 18 tesisin toplu açılış töreni ve "Kardeşlik Sofrası" iftar programına katıldığını anımsattı.

Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler ile 6 bin 500 kişinin iftar programında buluştuklarını ifade eden Gökçe, "Başbakan Yıldırım, burada kendisinin de aslen Ağrılı olduğuna vurgu yaparak, Ağrı'ya demiryolu müjdesini ile doğalgazın en kısa zamanda Ağrı'ya geleceği sözünü verdi. Yine 400 yataklı Ağrı Devlet Hastanesi inşaatının yıl sonuna yetişeceğini belirtti. Başbakan Yıldırım, Ağrı'nın sorunlarının çözümü noktasında iktidar desteğinin her zaman Ağrı halkına sunulacağını ifade etti." diye konuştu.

Programın oldukça başarılı geçtiğine vurgu yapan Gökçe, şunları kaydetti:

"Ağrı Valisi Musa Işın ve AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına ve katılım sağlayan değerli Ağrı halkına müteşekkiriz. Sayın Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayarak ilimiz ile ilgili tüm sorunların bilgisini verdik. Başbakanımız Ağrı'ya özel bir ilgi gösteriyor ve inşallah en kısa zamanda bunun meyvelerini göreceğiz. Başbakanımız ilimizden mutlu bir şekilde ayrıldı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.