Ağrı

Ağrı'da "Dünya Su Günü" etkinlikleri

18:24 24 Mart 2017
Ağrı'da "Dünya Su Günü" etkinlikleri

Ağrı'da, "22 Mart Dünya Su Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından "22 Mart Dünya Su Günü" dolayısıyla düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

DSİ 85. Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, DSİ 8. Bölge Müdürü Sadullah Seven, Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Şahna, DSİ 85. Şube Müdürü Yücel Hatunoğlu ve şube personelleri katıldı.

DSİ. 8 Bölge Müdürü Sadullah Seven, bölge bazında yapılan resim ve kompozisyon yarışmasında 6 öğrencinin dereceye girdiğini söyledi.

Ağrı'da resim dalında 2 öğrencinin derece yaptığını belirten Seven, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'su ve atık su' temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Daha sonra dereceye giren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Mustafa Ataş ve Selçuk Ortaokulu öğrencisi Elif Azra Bulut'a ödülleri verildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.