Ağrı

Patnos'ta öğretmenler sahaya çıktı

16:04 11 Nisan 2017
Patnos'ta öğretmenler sahaya çıktı

Patnos ilçesinde öğretmenler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilciliği ile Patnos Milli Eğitim Müdürlüğü ve Patnos Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü arasında yapılan protokolle "Spor Yapalım, Dostluk Kazansın" sloganıyla düzenlenen futbol turnuvasında öğretmenlerden oluşan 27 takım mücadele edecek.

Turnuvanın açılış maçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy'un yaptığı vuruşla başladı.

Toy, turnuva açılışında yaptığı konuşmada, bu tür faaliyetler sayesinde öğretmenlerin çevreyi daha iyi tanıdıklarını ve birbirleriyle daha çok kaynaştıklarını ifade ederek, turnuvaya destek veren ve katılan bütün eğitim camiası çalışanlarına, Patnos Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ve Eğitim-Bir-Sen'e teşekkür etti.

Sendika İlçe Temsilcisi Fikret Ayaz ise eğitim çalışanları arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak, spor yapmayı alışkanlık haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğinin farkındayız, dileğimiz bu etkinliğin eğitim camiasını kaynaştırması, yeni dostlukların başlangıcı olmasıdır. Eğitim-Bir-Sen olarak öğretmenlerimizin birlikteliğine katkı sağlayan sportif ve kültürel organizasyonları sürdüreceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.