Ağrı

Gökçe, Doğubayazıt'ta iftar programına katıldı

22:07 22 Haziran 2017
Gökçe, Doğubayazıt'ta iftar programına katıldı

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Doğubayazıt İlçesinde iftar programına katıldı.

Gökçe, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını söyledi.

Gökçe, CHP'nin adalet yürüyüşüne değinerek, "Şu anda sözde adalet yürüyüşüyle batıdan aldıkları talimatları yerine getiriyorlar. Yine provakatif eylemlerle gezi benzeri olaylar çıkarmak istiyorlar. Ama biz bu senaryoları gördük, bu filmleri çok yaşadık. Millet artık muazzam tecrübe kazandı. Artık bunlara fırsat vermeyeceğiz. Öyle adalet, barış ve özgürlük formatında konuşarak hiç kimse bu milleti kandıramayacak." dedi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin terör örgütü FETÖ/PDY ve batılı işbirlikçileri vasıtasıyla yapıldığını anımsatan Gökçe, şöyle konuştu:

"15 Temmuz’da batılılar, FETÖ/PDY terör örgütünü kullanarak ülkemizde işgal girişimi başlattılar. Fakat Sayın Cumhurbaşkanımız ve milletimizin imanıyla bu işgal girişimi bertaraf edildi. Çok büyük bir saldırıydı. Bu ülkede Ortadoğu ülkelerindeki gibi iç savaş çıkarılmak istendi. Ancak Yüce Rabbim bunlara fırsat vermedi. Milletimiz inancıyla, imanıyla tanklara, toplara, savaş uçaklarına çok büyük bir cesaretle karşı koyarak adeta halk devrimi yaptı. Devrim sonrasında da millet üzerine düşen görevi yaptı ve referandumda parlamenter sistemi değiştirdi."

Programa, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner, AK Parti Diyadin İlçe Başkanı Sezer Uğur Özmen, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.