Ağrı

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe:

17:09 10 Aralık 2017
AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe:

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, tarım sektöründe küçük işletmelerin de desteklerden hak ettikleri payı alacağını, bu konuda kısa, orta ve uzun vadeli çalışmalar olduğunu bildirdi.

Gökçe, düzenlenlediği basın toplantısıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Bakan'ın katılımıyla Ardahan'da yapılan ve Serhat illerinin valileri ile milletvekillerinin de katıldığı Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı hakkında bilgilendirme yaptı.

Bakan Fakıbaba'nın katılımıyla iki gün boyunca Ardahan'da yapılan etkinliklerle Serhat illerin tarım potansiyelini ele aldıklarını anlatan Gökçe, "Ağrı, Kars, Ardahan ve Iğdır'ın valileri, milletvekilleri ve il müdürleri ile toplantı gerçekleştirdik. Sorunlarımızı masaya yatırarak, çözüm önerileri bulmaya çalışıldı." dedi.

Gökçe, tarım ve hayvancılıkta bölgeyi kalkındırmaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bakanımızın ilerleyen süreçlerde bölge için önemli müjdeler olacağını biliyorum. Bu müjdeler Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilecektir. Küçük işletmeler de tarımsal desteklerde hak ettikleri payı alacaklardır. Kısa, orta ve uzun vadeli çalışmalar var. Kendi ilimizdeki çiftçilerimizin sorun ve problemlerini, ilimizin potansiyelini değerlendirip konuştuk. Oldukça önemli bir toplantıydı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.