Ağrı

Patnos'ta istişare toplantısı yapıldı

15:57 19 Nisan 2018
Patnos'ta istişare toplantısı yapıldı

Patnos ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire amirlerinin katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Işığım Sen Ol Derneği öncülüğünde ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş müdürleri, vatandaş ve esnaflar bir araya geldi.

Sohbet ortamında geçen istişare toplantısında, vatandaşlar ve ilçe esnafı, ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve diğer kurum amirlerine istek, şikayet ve temennilerini iletti.

Patnos Kaymakamı Ümit Altay, Patnos'un büyük bir ilçe olduğunu ve ilçede ufak tefek sorunların olabileceğini belirtti.

Sorunların çözümü noktasında vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile iletişim halinde olup güzel bir Patnos için çaba sarf edeceklerini aktaran Altay, "Toplantı çok verimli geçti. Vatandaş ile devletimiz arasında köprü konumunda olduk. Vatandaşla iç içe olduğumuz için köyler ve mahallelerde her türlü ihtiyaç ve sorunlarına hakim olduk." diye konuştu.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ise Işığım Sen Ol Derneği Başkanı İsmail Balat ve ekibine toplantı için teşekkür etti.

Kendisine belediye ile ilgili yöneltilen sorulara cevap veren Akbay, daha temiz ve daha yaşanılır bir Patnos için vatandaşlarla el ele verip güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

Akbay, "İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Kapalı cadde olarak adlandırılan Menderes Caddemizin yeşillendirme çalışmaları bu ay içerisinde başlayacak." dedi.

Toplantıya, Dedeli Belde Belediye Başkanı Veysi Durak, AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar, Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Laçin, Patnos Şoförler Odası Başkan Mehmet Ali Çarboğa, TEDAŞ Şefi Cemal Keleş, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.