Ağrı

Ölüm haberini alınca yasa boğuldular!

04:28 01 Temmuz 2018 1 Yorum Var
Ölüm haberini alınca yasa boğuldular!

Ağrı’da dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gündür haber alınamayan Leyla'nın ailesi Eylül Yağlıkara’nın cansız bedeninin bulunduğu haberi ile yasa boğuldu.

Ağrı’da ailesiyle birlikte bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gündür haber alınamayan Leyla’dan hala haber yok. Kayıp kızını ararken, kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın cansız bedeninin bulunduğu haberi, Ağrı’da kızlarını arayan Aydemir Ailesi’ni de yasa boğdu. 

Ağrı’da ailesiyle birlikte bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 16 gündür aranan Leyla’dan henüz bir haber yok. Köyü çembere alan ve aranmadık yer bırakmayan ekipler, kuyuları boşalttıktan sonra köy mezarlığını tamamen arayarak toprağın yumuşak olduğu bazı yerlerde kazı çalışması yaptı. Ancak bir sonuç elde edilemedi.

Kayıp kızını ararken, kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın cansız bedeninin bulunduğu haberi, Ağrı’da kızlarını arayan Aydemir Ailesi’ni de yasa boğdu. Eylül’ün akıbetini de takip ettiklerini belirten baba Nihat Aydemir, “Onlar da bizim gibi aynı acıyı yaşadıkları için Eylül’ü de basından takip ediyorduk dedi. 

‘BENİM KIZIM SAĞ’

Eylül’ün anne ve babasını en iyi kendilerinin anladıklarını belirten baba Aydemir önceki gün topra verilen Eylül'ün ailesine seslenerek, “Allah onlara sabırlar versin. Olayı öğrenince, eşim ve kızlarım büyük üzüntü yaşadılar. Eşim sabaha kadar durmadan ağladı. Korkumuz, endişemiz bir kat daha arttı. Ama benim kızım yaşıyor. Türkiye’nin her yerinden arayıp moral verenler, dua edenler oluyor. Biz kızımızın geleceği günü umutla bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • F. Gülmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinci hocalardan uzak duramayan millet..bu saatden sonra ceza neyi geri getirecek ?Cinci hocaları asın her şey düzelir
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail, ihtihbarat işini bunlara yaptırıyor. batıda büyük ülkeler kullanıyor. ilim işi. ilim varsa olur. yoksa bakar durursun...
    İlk beğenen sen ol
  • 3834 5 yıl önce Şikayet Et
    Idam gelmezse vallahide billahide bir daha size oy atmiycam sayin yetkililer
    Cevapla
  • yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    defol git ya
  • ali al 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dünya tatlısına nasıl kıydınız . kim çaldıysa gelip evin önüne bıraksın . allah rızası için . anneye babaya dünyanın en ağır cezası . allah başa vermesin .
    Cevapla
  • dino 5 yıl önce Şikayet Et
    yücel ecmain hepimize demektir
    İlk beğenen sen ol
  • Mnnn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ecmain hepimizin demek
  • yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    zaza ya dıyorum amin ecmain ne ? yani aminden sonra ecmain ne demek oluyor ?
  • Zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin ecmain
  • Zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin ecmain
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.