Ağrı

Serbest bırakılan cani koca ile ilgili yeni gelişme

09:15 12 Kasım 2019 22 Yorum Var
Serbest bırakılan cani koca ile ilgili yeni gelişme

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, eşi ve kızına işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ardından serbest bırakılan koca tutuklandı.

İlçede evinde naylon poşeti yakıp, eriterek eşi M.İ.'nin (20) yüzüne damlattığı, kızı H.İ.'yi (2) de darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Ramazan İ. (27) hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı yeniden yakalama kararı çıkarttı.

Evine yakın bir adreste yakalanan Ramazan İ, sağlık kontrolünün ardından polis ekiplerince Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Burada ifadesi alınan şüpheli, sevk edildiği adliyede Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak, Doğubayazıt T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

OLAY

Doğubayazıt'a bağlı Büyük Ağrı Mahallesi Funda Sokak'ta 8 Kasım'da alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan İ, eşi M.İ'yi döverek erittiği naylon poşet ile eşinin yüzünü yaktığı ve kızı H.İ'yi darp ettiği ihbarı üzerine gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Ramazan İ'nin eşi M.İ. ile kızı H.İ. ve bir yaşındaki oğlu E.İ. ise savcılık talimatıyla sığınma evine yerleştirilmişti.

YORUMLAR

22 Yorum Var
  • nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medya olmasa bitmişiz. serbest bırakan neden bırakır. oysa bu adamı tutuklamak için onlarca kanun maddesi varken ilginç. işte güven böyle böyle gidiyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hüsam 4 yıl önce Şikayet Et
    benim annamadığım; sosyal medya ve basında olay duyulup tepki alınca ,tutuklama oluyor... biri bana bunu acıklayabilir mi????????????
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu katili serbest bırakanların kızlarının da başlarına gelebilir. O zamanda serbest bıraksınlar. Allah'ın Adaleti sizin adaletinizden üstün. Unutmayın. hala AF isteyenler! Allah'a nasıl hesap vereceksiniz?
    Cevapla
  • ABC 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır!!
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem vara gitmeden mağdur medyaya gitmeden adalet aksiyon almıyor.Sonuca da varmıyor ama neyse?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.