Aksaray

Aksaray'da ihtiyaç sahiplerine kışlık yardım

12:37 25 Ekim 2016
Aksaray'da ihtiyaç sahiplerine kışlık yardım

Aksaray’da bir hayırsever, Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği aracılığıyla 200 yetim çocuğa kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulundu.

Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi Sorumlusu Hasan Karip, Büyük Bölcek Mahallesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yetim çocukların toplum olarak herkesin sorumluluğunda olduğunu söyled i.

Dernek olarak partner kuruluşları İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfının (İHH) "Yetim" projesi kapsamında çalışmalar yaptıklarını belirten Karip, şunları kaydetti:

“Dernek faaliyetleri kapsamında 255 çocuğumuza aylık 100 lira burs desteği sağlıyoruz. Türkiye genelinde bu sayı 24 bin 94’e ulaşmış durumda. Halkımızın desteğiyle kocaman bir aile olduk. Bu özel emanetlerimizle ilgili her faaliyetimizde içimiz huzur doluyor. Çocukların ve annelerinin mutluluğu bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bugün de 200 çocuğumuza hayırseverimiz tarafından kışlık ayakkabı ve mont yardımı yapıldı. Böyle bir mutluluğu bizlere yaşatan hayırseverimize gönülden teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.