Aksaray

Okullarda "askıda kıyafet" uygulaması başlatılacak

13:01 23 Şubat 2017
Okullarda "askıda kıyafet" uygulaması başlatılacak

Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği işbirliğiyle yürütülecek Okullarda Askıda Kıyafet Projesi ile ihtiyaç sahibi öğrenciler, kıyafet ihtiyaçlarını okullarında dernek tarafından açılacak bölümden alabilecek.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin giysi ihtiyacının karışlanmasına yönelik uygulamaya konulacak Okullarda Askıda Kıyafet Projesine ilişkin protokol, Atatürk İlkokulunda düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile Aksaray İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan tarafından imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kartal, imza töreninde yaptığı konuşmada, protokolle ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet konusunda yardımda bulunulacağını söyledi.

Yardım kampanyasına destek sağlayan herkese teşekkür eden Kartal, "İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz, okul içinde açılan bir bölüme gelerek istedikleri kıyafeti alabilecek. Burada bir görevlimiz olacak ve gelen öğrencilere uygun kıyafetleri verecek. İlk etapta 6 okulda bu projeyi başlatacağız. Fakat ihtiyaç halinde diğer okullarımızda da bu projeyi gerçekleştirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Dernek Başkanı Önder Özkan ise projeyle maddi durumu iyi olanlarla ihtiyaç sahiplerinin buluşacağını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.