Aksaray

Aracını muayeneye götürdü, görünce şaşkına döndü

15:47 25 Nisan 2018 2 Yorum Var
Aracını muayeneye götürdü, görünce şaşkına döndü

Aksaray'da, araç muayene istasyonuna geçişin sağlandığı yolun arazisinden geçtiğini ileri süren kişi, bu alanı tel örgü ile kapattı

Adana-Aksaray karayolunun 10. kilometresindeki araç muayene istasyonu  önüne gelen Hasan Harun Uçkun ve ortağı Mustafa Gök, girişteki araziyi satın  aldıklarını belirterek, araç giriş çıkışlarının yapıldığı kısma tel örgü  çektirdi.

İstasyona gelen sürücüler yolun kapatılmasından dolayı şaşkınlık  yaşarken, araç geçişleri yan tarafta açılan toprak yoldan sağlanmaya başlandı.

Gök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istasyon önündeki 638  metrekarelik arsanın, yaklaşık bir ay önce Milli Emlak Genel Müdürlüğü ihalesinde  Uçkun tarafından satın alındığını söyledi.

Arsa alım satımı yaptıklarını aktaran Gök, "Burayı aldıktan sonra  bizimle iletişime geçen olmadı. Biz de burayı çitle çevirerek böyle bir çözüm  bulduk. Bu alanı açık depo yaparız, bir şekilde değerlendiririz diye düşünüyoruz.  Şu an insanlar mağdur olabiliyor ama bu mağduriyetin sebebi biz değiliz. Arsa  alınmış ve bedeli ödenmiş." diye konuştu.

Aracını muayene için getiren Ercan Baydilli ise istasyonun önünün  kapatıldığını görünce şaşırdığını ifade ederek, "Her zaman geçtiğimiz yolda  telleri görünce geçemedik. Bunun neden yapıldığını anlamadım." dedi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Uyanik 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka arsa yokmuydu da o sorunlu arsayı aldın . Alemin uyanigi sizsiniz heralde
    Cevapla
  • Benim 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların o yolu kullanmaları hak sahibi olduğu sonucunu cıkarmaz sonuçta bir arazi ve devlet tarafından tanınan bir mülkiyet hakkı var.empati yapalım biraz ...
  • Uyanık 5 yıl önce Şikayet Et
    Satanlar hapse atacaksın
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.