Aksaray

ATM'den sinyal geldi, polis harekete geçti!

09:00 13 Haziran 2019
ATM'den sinyal geldi, polis harekete geçti!

Aksaray Ticaret Odası önünde yağan parmak kalınlığındaki dolu araçların kaportalarında iz yaptı şiddetini artıran dolu sonunda Bankaya ait ATM Cihazının alarmını çaldırarak polisin harekete geçmesine neden oldu . Sultanhanın'da buz parçası yağdı , Ortaköy İlçesi cumali köyünde ise yıldırım düşmesi sonucu telefon direği parçalandı

Aksaray Ticaret Odası önünde yağan parmak kalınlığındaki dolu araçların kaportalarında iz yaptı şiddetini artıran dolu sonunda Bankaya ait ATM Cihazının alarmının çalmasına neden oldu .

Havaların bulutlu ve yağışlı olduğunu söyleyen Meteoroloji bu mevsimde yağışların hem mahsüle hem sel oluşmasına neden olacağından dikkatli olunması gerektiğini belirtti . Önce sağnak yağışla başlayan hava yeriini klara bulutlara teslim ederek dolu yağdırmaya başladı şiddetini artıran dolu yağışına araç silgeçleri yetişemez oldu ve sonunda iri dolu taneleri gürültü oluşturdu Ticaret odası önüne kurulu olan ATM Cihazı sert çarpmanın neticesinde alamı ötmeye başladı yağışlar tüm şiddetiyle devam ederken vatandaşlar sağa sola kaçıştı korundukları yerlerden 15 dakika yağışı izlemek zorunda kaldılar.

Sultanhanı ilçesinde Saat 17:30 civarında başlayan ve adeta buz parçası olan ve bazılarının ceviz büyüklüğünde olan dolu yağışı etkili oldu. Kısa süreli etkili olan Dolu yağışı Çiftçilerimiz başta olmak üzere Vatandaşlarda tedirginlik oluşturdu. Bazı vatandaşlar Ellerine aldıkları Dolu tanelerini Sosyal medyada paylaşırken Adeta Buz parçası olan ve Bazılarının Ceviz tanesinden daha büyük olduğu görülen Dolunun Şimdiye dek Bölgemizde En iri dolu tanesi olduğu görüşününde bulundular.

Ortaköy Cumali Köyü'nde ise dolu yağışı sonrası Elektrik direğine yıldırım düştü.Köyde şu an itibariyle eletrik yok.Medaş ekipleri  arızanın giderilmesi için çalışıyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.