Aksaray

Hamza Dağ: "Aksaray'ın her zaman destekçisiyiz"

12:46 09 Temmuz 2019
Hamza Dağ: "Aksaray'ın her zaman destekçisiyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ, nikâh şahitliği yapmak için geldiği Aksaray’da bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti AR-GE Başkanı Hamza Dağ’ı, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Belediye meclis üyeleri karşıladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ, AK Parti AR-GE Merkezinde çalışan Yunus Kayabaşı ve Büşra Kevser çiftinin nikâhına katılmak üzere Aksaray’a geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, nikâh töreni öncesinde Aksaray Belediyesini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Belediye meclis üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ı belediye önünde karşıladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Hamza Dağ’a sunum yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in projelerini dinledi. Projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aksaray’ın bulunduğu konum itibari ile her zaman gelişmeye açık bir şehir olduğunu sözlerine ekleyen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aksaray ile ilgili projelerin destekçisi olacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a tablo takdim etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Öğretmenevi düğün salonunda gerçekleşen Yunus Kayabaşı ve Büşra Kevser çiftinin nikah şahitliğini yapmasının ardından Aksaray’dan ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.