Aksaray

Aynı evi paylaşan iki kişi ölü bulundu

08:00 20 Ekim 2019 4 Yorum Var
Aynı evi paylaşan iki kişi ölü bulundu

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde, Abdulahat Bulakbaşı (26) ve ev arkadaşı Ayşe Eşin (23), oturdukları evde ölü bulundu. İkilinin vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken, evde yapılan aramada ise bir miktar esrar bulundu.

Olay, akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Aksaray Caddesi'ndeki apartmanın ikinci katında meydana geldi. Yol yapım firmasında işçi olan ve aynı evde oturan Abdulahat Bulakbaşı ile Ayşe Eşin'in bir komşusu polisi arayıp iki gençten birkaç gündür haber alamadığını söyledi. 

İhbar üzerine eve gelen polis, kapıyı çaldı. Bu sırada evden koku geldiğini fark eden polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla içeri giren polis, Bulakbaşı ve Eşin'i odada hareketsiz halde yatarken buldu. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde iki kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede Bulakbaşı ve Eşin'in vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanılmadı. Evde yapılan aramada ise bir miktar esrar bulundu. 

Abdulahat Bulakbaşı ve Ayşe Eşin'in cesedi, ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • dahili 4 yıl önce Şikayet Et
    oooo yorum yazan ne alimler var burada. Belki dini nikahları vardı, haber eksik. Eksik haberle hükme varıyorsunuz. Onu da geçtim, sizler ülkenin gerçeklerini artık kabullenin, biraz etrafınıza bakın dolaşın, boş konuşmaları bırakın.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Toplum ne hale geldi. Bu gençten her biri bir annenin babanı yavrusu. İnsanın içi sızlıyor ancak bu ahlaksızca yaşam toplumda sıradan bir hal aldı.
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Karacaer hem rahmet okuyorsun, hem tenkid ediyorsun. Bence rahmeti hak etmiyorlar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • KARACAER 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin ama bu yazıdaki "ev arkadaşı" kelimesi bu tür yaşantılar için çok masum bir kelime olmuş. Abdulahat ismi eunosex bir isim değil ise, bir erkek ve bir kadının aynı evi paylaşmaları toplumun gelinen noktada ne kadarda sapkın bir hal aldığını gösterir... yazık çok yazık... vesselam...
    Cevapla
  • ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı evi paylaşmıyorlardı yanlış bilgi verilmiş bilmeden herşeye yorum yapmayın lütfen
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.