Kansere bitkisel çözüm

Manisa Kırkağaç'ta 'Ege Lokman' olarak tanınan Şevki Güngör, "Amacımız, Latince ismi inula olan acı ot bitkisiyle başta lösemi olmak üzere her türlü kanserin kökünü kazımak" dedi.

Kansere bitkisel çözüm
Kansere bitkisel çözüm
GİRİŞ 20.05.2011 11:56 GÜNCELLEME 20.05.2011 11:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

1956 yılından beri bitkiler üzerinde araştırma yapan Herbalist Mehmet Emin Güngör'ün oğlu olan Şevki Güngör, "Acı otun kanserli hastalarda kullanıldığında vücuttaki kanserli hücreyi bulup yok ettiğine dair bilgiler var. Bunu Ege Üniversitesi'nde de yaptırdığımız araştırmayla doğrulattık. Aldığımız sonuç bu yönde. Acı otu kullanan kanserli hastalarda hızla iyileşme gördük" dedi.

Güngör, kendilerine gelen kanser hastalarından patoloji raporlarını da yanlarında getirmelerini istediklerini belirterek, "Çünkü biz muayene yapmıyoruz. Tedavi gördükleri hastanelerden alınan raporları inceleyerek tertip veriyoruz. Ürünlerimiz ilaç değil, tamamen bitkisel otlar ve sulardan oluşuyor. Biz ürünlerimize güveniyoruz, insanlar da bize güvensin" dedi.

Güngör şunları söyledi: "Bunu piyasada merdiven altı imalathaneler olarak bilinen yerlerde, steril olmayan, sağlık kuralları hiçe sayılmış yerlerde üretenler var. Biz Ege Lokman olarak sağlığa son derece önem veren bir kuruluşuz. Tüm dünyada hızla yayılan domuz gribinden korunmak için özellikle hamileler ve çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmeleri gerekiyor. Bu da bitkilerle olur.

Aşı yaptırıp yaptırmama konusunda insanların kafası karışık, H1N1 gribinden korunmak için öncelikle bağışıklık sistemini güçlendirmek lazım. Biz kendi ürünümüz olan macun yaptık. İçinde ısırgan otundan kenger tohumuna balından arı sütüne kadar her şey var. Bu macunu yiyen ne kansere ne de domuz gribine yakalanır, her hastalığın ilacı tabiat eczanesinde".

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mevhibe inal 12 yıl önce Şikayet Et
    Güveniyoruz... Size, doğaya, yeminine sadık dürüst doktorlara güveniyoruz. Bazı Büyük ilaç sanayi, onlarla anlaşmalı doktorlar, gözünü para hırsı bürümüşler güvenmememiz gerekenler. Dr. Stanislaw Burzynski kanseri tedavi eden bir yol buluyor. Big Pharma, Büyük ilaç lobbysi 14 yıl, 60 milyon dolar harcayıp..onu susturmaya, elindeki formule el koymaya, mahkemelerle bezdirmeye çalışıyor. Onun araştırması, kansere yakalananlarda bir Peptin eksikliği görüyor. Yakalanmayan insanlarda bu peptin çok. Kanserli hastalarda çok miktarda oncogen olduğunu, kanser bastıran genlerin kapalı olduğunu görüyor. Yaptığı oncogeni kapatıp, tümör önleyen genleri açmak. Allah c.c. dürüst, insanlık için çalışanların yolunu açık etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı