Amasya

Genel seçime doğru

14:37 29 Eylül 2015
Genel seçime doğru

Amasya'da MHP'li milletvekili adayları tanıtıldı

MHP Amasya İl  Başkanlığı,1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerine katılacak 3 milletvekili adayını tanıttı.

Bir restoranda yapılan toplantıya, MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun, milletvekili adayları Mehmet Sarı, Gülseren Ertopçu, Hüseyin Saka ve partililer katıldı.

Samsun, yaptığı açıklamada, yaklaşan seçimleri kazanmaktan başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Bu nedenle kadın-erkek, genç-yaşlı demeden toplumun her kesimine ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Samsun, "Her zaman biz olma duygusuyla ülke menfaatini gözeterek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün milletimizin egemenlik haklarını muhafaza etmek, varlığını ortaya koymak için mücadele ediyoruz. Yeniden dirilmeye, silkinmeye ihtiyacımız var" dedi.

MHP  Amasya 1'inci sıra milletvekili adayı Sarı ise, genel seçimlere, projeleriyle ve fikirleriyle hazır olduklarını belirterek, ''Biz Amasya'nın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Amasya  için ne yapılması gerekiyorsa mücadele edeceğiz. Bizim bir Amasya sevdamız var, biz bu sevdanın peşinde konuşuyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partililer olarak bir ay boyunca, yeşil bir kampanya yürüteceğiz. Çevreye duyarlı, çocuklara duyarlı, yaşlı ve hastalara duyarlı bir kampanya yürüteceğiz. Biz Amasyalı'nın Ankara'daki gönlü olmaya talibiz'' diye konuştu.

Amasyalı vatandaşların, Amasya'nın üç milletvekilinin de Milliyetçi Hareket Partisi'nin gösterdiği adaylar olmasını istediğine inandıklarını belirten Sarı, şunları kaydetti: 

"Bunun pek çok nedeni var. En başta gelen neden ise, biz temiziz, dürüstüz, ülkemizin birliği, bütünlüğü ve huzurunun temsilcileriyiz. Amasya için çalışır ve Amasya'nın geleceğini düşünürüz. Amasyalı kardeşlerimizin de bu nedenle, bu sefer MHP diyeceklerini biliyoruz.AK Parti 2, CHP 1 tercihinden Amasya'nın ağzı yandı. MHP'nin vaktinin geldiğini gezdiğimiz her yerde işitiyoruz. Bu sebeple Amasya başta olmak üzere Türkiye'nin her yerinde MHP'nin sandıkları patlatarak iktidar olacağını iddia ediyorum."

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.