Amasya

Suluova'da ücretsiz üniversite hazırlık kursları başladı

13:29 19 Ekim 2015
Suluova'da ücretsiz üniversite hazırlık kursları başladı

Suluova’da, lise mezunlarına yönelik ücretsiz üniversite hazırlık kursları başladı.

Kurslarda incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Davu, öğrenci ve öğretmenlere başarı dileyerek, öğrencilerin taleplerini dinleyip kurs sürecini değerlendirdi.

Suluova Halk Eğitim Merkezince planlanan üniversite hazırlık kurslarının Suluova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açıldığını, 4 şubede 120 öğrencinin katılımıyla başladığını belirten Davu, "6 farklı dersten açılan kurslarımızda görev yapan öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin üniversite hayallerine kavuşabilmeleri için ellerinden gelen tüm fedakarlığı göstermektedir. Suluova Milli Eğitim Müdürlüğü her zaman öğrencilerimizin yanında yer almakta ve onların başarılı olabilmelerini sağlayabilmek amacıyla tüm imkanlarını seferber etmektedir" dedi.

Kursların ücretsiz olduğunu, dershanelerin kapanmasıyla oluşan boşluğu doldurarak velileri ve öğrencilerin hizmetine sunulduğunu anlatan Davu, "Kurs başvurularını öğrencilerimiz 'e-kurs' adı verilen modül sistemi üzerinden yaptı, öğretmen tercihinde bulundular. Yani bütün şartlar öğrencilerimizin başarısı üzerine kuruldu" diye konuştu.

Kurs ziyaretine Şube Müdürü İdris Turgut, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mükerrem Düz ve Müdür Yardımcısı Zafer Türkmen de katıldı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.