Amasya

PTT’nin 175. kuruluş yıl dönümü

16:20 23 Ekim 2015
PTT’nin 175. kuruluş yıl dönümü

PTT Suluova Şubesi Müdür Vekili Fahri Bilgen, ülkedeki haberleşme ve posta hizmetlerini 175 yıldır güvenle sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bilgen, PTT’nin 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Bilgen, “175 yıldır binin üzerinde  iş ve işlemlerdeki en hızlı ve en güvenilir hizmeti kurumumuz vermektedir. Başlangıçta Mors alfabesiyle telgraf hizmeti veren kurumumuz 175. yılında tam otomasyon sistemiyle binlerce şubesi ve çalışanıyla hizmet vermektedir” dedi.  

PTT Suluova Şubesi'nin 1970 yılında kurularak hizmete girdiğini, mevcut 15 personel ile şeffaf ve güvenli hizmeti vatandaş memnuniyeti anlayışıyla vermekte olduklarını ifade eden Bilgen, “10’un üzerinde bankanın kredi imkanını vatandaşa sunmaktayız ve emeklilere de kredi imkanı sunuyoruz. ‘PTT CEL’ cep telefonu aboneliği, PTT Kargo, Milli Piyango ve Havale hizmetlerini en hızlı, ucuz ve güvenli olarak kurumumuz vermektedir. 175. kuruluş yıl dönümümüze özel kargo hizmetlerinde indirim yapıyoruz. Bu indirim hizmetimiz ayrıca yılbaşı, dini bayramlar ve anneler günü gibi özel zamanlarda da uygulanmaktadır. Kurumumuza gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm halkımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.