Amasya

Amasya Şeker Fabrikası, çiftçiler için araç parkı oluşturdu

14:21 26 Ekim 2015
Amasya Şeker Fabrikası, çiftçiler için araç parkı oluşturdu

Amasya Şeker Fabrikası, fabrikanın Suluova ilçesindeki tesislerine pancarını getiren çiftçiler için 200 araçlık park yaptı.

Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Hasan Çapraz, mahalle, sokak araları ile kara yolu boyunca oluşan uzun pancar araç kuyruklarına son vermek amacıyla 200 araçlık park yaptıklarını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü binası arkasında atıl durumdaki 20 bin metrekare alanda zemin güçlendirmesi yaparak yaklaşık 200 araçlık park yeri oluşturduklarını söyleyen Çapraz, "Böylelikle mahalle ve sokak araları ile kara yolu boyunca oluşan uzun araç kuyrukları dolayısıyla ortaya çıkan olumsuz görüntüye ve çiftçilerin buralarda yaşadıkları sorunlara da son vermiş olduk" dedi.

Çiftçilerin sıra dolayısıyla mahalle ve sokak aralarında oluşturdukları uzun araç kuyruklarında yaşadıkları güvenlik ve temel ihtiyaç gibi sorunlarına ve şehir içinde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm üretmek amacıyla harekete geçtiklerini belirten Çapraz, “Oluşturduğumuz 200 kadar araç parkı hem güvenli hem de pancar getiren çiftçilerimizin bir takım ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir alan şeklindedir. Böylelikle çiftçilerimizin mağduriyetine son verirken aynı zamanda uzun araç kuyrukları dolayısıyla yaşanan bir takım sıkıntı ve kötü görüntülere de son vermiş olduk” diye konuştu.  

Çapraz, “Bu şehrin sakinleri olarak kentin sorunlarına duyarlıyız ve gelen ve beklenen talepleri yerine getirmek ve halkımıza hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Bu gibi çalışmalarımızla çiftçimize ve bölge halkımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bölgenin en büyük sanayi kuruluşu olan Şeker Fabrikası önümüzdeki dönemlerde yeni politikalar ve güzel çalışmalar ortaya koymaya devam edecek" ifadesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.