Amasya

Suluova'da, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı

14:06 23 Kasım 2015
Suluova'da, ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı

Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, "Sosyal devlet olma gereği muhtaç vatandaşlarımıza devletimizin elini uzatarak sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz" dedi.

Taşdan, dağıtımı yapılan kömürleri vakıf mütevelli heyetiyle birlikte yerinde inceledi. Burada AA muhabirine açıklamarda bulunan Taşdan Suluova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) ihtiyaç sahiplerine kömür yardımında bulunduğunu hatırlattı.

Düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdıklarını vurgulayan Hayatı Taşdan, ihtiyaç sahiplerine 1500'er kilo dan toplamda 3 bin 500 ton kömür yardımında bulunacaklarını söyledi.

 Dağıtılan kömürleri vakıf mütevelli heyeti üyeleriyle birlikte yerinde incelediklerini ifade eden Taşdan, şöyle konuştu:

"İklim ve arazi şartları dolayısıyla öncelikle ilçenin 40 köyündeki ihtiyaç sahiplerine dağıtım yapılıyor. Ardından ilçe merkezindeki dağıtımlara başlanacak. Amasya Çevre İl Müdürlüğü kanalıyla tahlilleri ve analizleri yaptırılan  kömürler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Soğuk kış günleri başlarken en çok lazım olduğu günlerde ihtiyaç sahiplerimize hem kömür veriyoruz hem de bu kaliteli kömürleri evlerine kadar teslim ediyoruz. Sosyal devlet olma gereği muhtaç vatandaşlarımıza devletimizin elini uzatarak sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. "

Taşdan, kömür yardımlarının belli bir plana göre dağıtıldığını da sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.