Amasya

Hentbolda maçın ardından

17:51 28 Kasım 2015
Hentbolda maçın ardından

 Hentbol Erkekler Süper Lig'de Ankara Hentbol İhtisas'ı 43-23 mağlup eden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, galibiyetin ligi ilk yarıda hedefledikleri yerde bitirmelerine aracı olacağını belirtti.

Günal, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde İstanbul Anafen Koleji ve Ankara Hentbol İhtisas ile yapacakları maçların dışındakilerin önem taşıdığını söyledi.

Ankara Hentbol İhtisas maçının taktik anlamda tartışılacak bir durumu olmadığını dile getiren Günal, "Ankara Hentbol İhtisas, zor şartlarda lige devam eden bir ekip. Geçen sezon Gençlerbirliği olarak ligde bulunuyorlardı. Gençlerbirliği isim hakkını geri çekince çok zor şartlar altında mücadele etmeye başladılar" dedi.

Bu maçın kendileri açısından durumlarını görme ve bir nevi hazırlık karşılaşması gibi olduğunu anlatan Günal, "Bu galibiyet, ligi ilk yarıda hedeflediğimiz yerde bitirmemize aracı olacaktır. Bugün Akçaabat Tütünspor, deplasmanda Maliye Milli Piyango'yu yenince bizimle yapacakları maç daha da önem kazandı. Şimdi bize karşı daha ciddi hazırlanacaklar. Onların karşısında kendimizi denemek açısından bu maç önemliydi" diye konuştu.

Günal, maçta görev alan tüm oyuncularını tebrik ederek, sorumluluklarının bilinci ile hareket ettiklerini, rakiplerini ciddiye alıp galip geldiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.