Amasya

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

12:41 28 Ocak 2016
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Hafta sonu İstanbul Anafen Koleji ile sahasında karşılaşacak Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, "Rakibimize saygı duyarak küçümsemeden sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak, maçta galip gelmek istiyoruz " dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarı hazırlık dönemini verimli geçirdiklerini kaydederek, "Ligin ikinci yarı hazırlıklarına şartlardan dolayı 13 Ocak'ta başladık. Bu hazırlık döneminde çok çalışarak arayı kapattık. Elimizdeki oyuncu sayısı itibarıyla iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Ligin ikinci yarısına ciddi bir şekilde hazırlanmak zorundaydık. Çünkü ilk yarıdaki maçların telafisi var ama ligin ikinci yarısında oynayacağımız maçların telafisi yok" ifadelerini kullandı.

Hakan Günal, ilk yarıdaki performanslarını korumak istediklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ligin ilk maçı ne kadar zor oluyorsa ligin ikinci yarısındaki ilk maçta o kadar zor olacaktır. Hafta sonu karşılaşacağımız Anafen Koleji, ilk yarıdaki Anafen Koleji değil. Kadrolarına bir veya iki oyuncu takviyesi yaptıklarını duyduk. Rakibimize saygı duyarak küçümsemeden sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak, maçta galip gelmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını 16 puanla bitirdik. İkinci yarıda da minimum bu puanı almak ve ligi ilk dört arasında bitirmeyi hedefliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.