Amasya

Vali Çomaktekin'den şehit ailesine taziye ziyareti

17:49 20 Şubat 2016
Vali Çomaktekin'den şehit ailesine taziye ziyareti

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Diyarbakır-Bingöl karayolunda PKK'lı teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit düşen er Recep Bodur'un Suluova ilçesinde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Çomaktekin'e ziyaretlerinde Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok eşlik etti.

Çomaktekin, Bilgili’nin babası Recep, annesi Nilgün, ikiz kardeşi Ramazan ile kız kardeşlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

Şehidin babası Recep Bilgili’ye Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye eden Çomaktekin, "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun. Şehitlik herkese nasip olmaz. Peygamber efendimize komşu gitti inşallah, Allah size sabırlar versin. Şehidimiz için bütün millet dua ediyor" ifadesini kullandı.

Şehit oğullarıyla gurur duyduklarını dile getiren baba Bilgili ise "Oğlum vatani görevini yaparken şehit oldu. Üzülüyoruz, çok büyük acı ancak oğlum en üst mertebeye ulaştı, şehit oldu. Allah’ın takdiri, acısı büyük, insanın başına gelmeyince bilmez bu acıyı" dedi.

Amasya Müftü Vekili Adem Ayrancı ile Suluova Müftüsü Hüseyin Okuş tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve dua edilmesinin ardından Vali Çomaktekin, evden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.