Amasya

Hamamözü'nde belediyenin aldığı araçlar törenle hizmete girdi

14:28 19 Mart 2016
Hamamözü'nde belediyenin aldığı araçlar törenle hizmete girdi

Hamamözü ilçesinde Belediye tarafından satın alınan 4 hizmet aracıyla 12'ye ulaşan araçların tanıtımı yapıldı.

Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende yaptığı konuşmada, yaklaşık 450 bin lira değerindeki 4 hizmet aracını halka tanıtmak amacıyla tören düzenlediklerini söyledi.

Yaklaşık 23 aylık bir süredir belediye başkanı olarak hizmet vermeye çalıştığını dile getiren Destebaş, "Diğerleri olmasa da olabilirdi ancak itfaiye aracımız olmazsa olmazımız idi. 30 Mart 2014 tarihinden önce itfaiye aracı alımını gerçekleştireceğimizi Hamamözü halkımıza söz vermiştik. Çok şükür, bu sözümüzü gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Hamamözü'nün bu hizmete layık olduğunu belirten Destebaş, şöyle konuştu:

"İnşallah kullanmak ihtiyaç olmaz. Bu araçların alınmasında bizlere desteklerini esirgemeyen AK Parti Amasya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'e teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi daim etsin."

Törende dua edilmesinin ardından kurban kesildi, vatandaşlara ikramda bulunuldu.

Törene Kaymakam Necmeddin Özen, İlçe Emniyet Amiri Ömer Kapsal, İlçe Müftüsü Cemil Liv, AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Arslan, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.