Amasya

İtfaiye Haftası

17:04 29 Eylül 2016
İtfaiye Haftası

Suluova ilçesinde İtfaiye Haftası dolayısıyla, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeliyle yemekte bir araya geldi.

Özel bir restoranda düzenlenen programda, konuşan Üçok, itfaiyecilerin karşılıksız yardım anlayışıyla hizmet eden özverili kişiler olduğunu söyledi.

Yangın ve afet gibi durumlarda halkın can ve mallarını en etkili ve güvenilir şekilde koruyan itfaiye teşkilatının toplumda güven oluşturan örnek bir birim olduğunu ifade eden Üçok, şunları kaydetti:

“İnsanların canlarını ve mallarını koruyarak kutsal bir iş yapıyorsunuz. Sizler fedakarca çalışarak elinizden geleni yapıyorsunuz ve kendi canınızı tehlikeye atmak pahasına Suluova’ya da hizmet ediyorsunuz. İtfaiyecilik böylesine zor ve fedakarlık isteyen bir iş. Ekip ruhuyla çalışmanız, işinizi önemsemeniz başarıyı da birlikte getiriyor. Araç ve gereç bakımından da itfaiyemizi daha donanımlı, daha güçlü hale nasıl getirebiliriz bunun gayreti içindeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren aldığımız araç gereçlerle itfaiyemiz donanım açısından örnek itfaiye teşkilatlarından biri haline geldi."

Hafta kapsamında okullara yönelik yangın tatbikatı ve eğitici seminerler gibi etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Üçok, itfaiye personelleriyle sohbet etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.