Amasya

Hentbolda maçın ardından

19:00 01 Ekim 2016
Hentbolda maçın ardından

Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u 30-20 yenen Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, "Bu maç bizim açımızdan geçen haftanın stresini atmak bakımından önemliydi. Sonuçta güzel bir galibiyet aldık." dedi.

Mızrakçı, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün sahaya geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek ve moral bulmak için çıktıklarını söyledi.

Oyuncularının maçın başlama düdüğünden bitimine kadar disiplinli şekilde oynadıklarını dile getiren Mızrakçı, "Disiplinli oyun, skora da yansıdı. Bu maç bizim açımızdan geçen haftanın stresini atmak bakımından önemliydi. Sonuçta güzel bir galibiyet aldık. Bizim büyük hedeflerimiz var. Avrupa ve Türkiye'de hedefimiz var, ligde de ilk üçü hedefliyoruz." diye konuştu.

Ligde 3 maç sonunda 2 galibiyet, 1 mağlubiyetleri bulunduğuna işaret eden Mızrakçı, "Haftaya çok önemli bir maçımız var. Ankara'da Maliye Piyango ile karşılaşacağız. Şimdi tüm hazırlığımızı keyifli şekilde o maça göre yapacağız. Umarım oradan da galibiyet ile ayrılırız." ifadesini kullandı.


- Trabzonspor cephesi


Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak ise lige ve bu maça çok zor şartlar altında çıktıklarını dile getirdi.

Önceki sezon sonunda takımın kapanma durumu ile karşı karşıya kaldığını anlatan Kaynak, "Takımımız tamamen dağıldı. Son 15 günde yönetim belli bir bütçe ile hentbol branşını yürütmeye karar verdi. Şu anda ligde oynayan takım, 20 günlük bir takım. Son anda lige katılan takımımızdaki oyuncular birbirleriyle yan yana yeni oynadıkları için uyum sorunu yaşadı." değerlendirmesinde bulundu.

Ligde yaptıkları 3 maçta da mağlup olduklarına dikkati çeken Kaynak, "Bütün çalışmalarımız ligde kalmak için. Genç sporcular ile tecrübeli sporcuları bir arada tutup ligde kalmayı, daha sonra yukarı doğru çıkmayı amaçlıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.