Amasya

Suluova’da Gençlik Merkezi yapılıyor

14:55 28 Şubat 2017
Suluova’da Gençlik Merkezi yapılıyor

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova Gençlik Merkezi inşaatının başladığını bildirdi.

Suluova Kaymakamı Vural Karagül ile Belediye Başkanı Fatih Üçok, Borsa Mahallesinde bulunan inşaat alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Karagül, gençlik merkezlerinin yetişen yeni neslin beceri ve enerjilerinin doğru adına önemli olduğunu söyledi.

Suluova'nın kabuğuna sığmayan bir ilçe olduğunu savunan Karagül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yer altı ve yer üstü önemli zenginliklere sahip ilçemizin bu potansiyelleri şehirleşme adına kullanılmasında geç kalınmış. Son yıllarda yapılan bu gibi ciddi yatırım ve hizmetler geç de olsa daha yaşanılabilir modern şehrin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Bu doğrultuda daha modern ve planlı şehirciliğin kurulması adına belediyemizin hizmet ve çalışmalarını çok etkili ve akılcı buluyorum. Biz de üzerimize düşeni yapıyoruz.”

Amasya'nın en büyük gençlik merkezinin Suluova’da yapılacağını ifade eden Üçok ise "Suluova’nın ve gençlerin çok önemli bir ihtiyacını bu yatırımla gidereceğiz. Bölgemizin en büyük gençlik merkezini kuruyoruz. Toplamda 2 bin 200 metrekare kapalı kullanım alanı var. Amacımız, gençlerimize sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmaları için imkan sunmak. Bu önemli projenin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.