Amasya

Üniversiteliler huzurevi sakinleriyle buluştu

14:27 25 Mart 2017
Üniversiteliler huzurevi sakinleriyle buluştu

Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı öğrencileri Merzifon Huzurevinde etkinlik düzenledi.

Programda, öğrenciler şarkılar söylerken, huzurevi sakinleri de söylenen şarkılara eşlik etti.

Huzurevi Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen doğum günü kutlamasında ise mart ayında doğmuş yaşlılar için yaş pasta kesildi, daha sonra öğrenci ve yaşlılar hep birlikte oyun havaları eşliğinde eğlendi.

Basın ve Yayıncılık Haberleşme Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazan Kahraman, huzurevi sakinlerini mutlu etmek ve onların bir nebzede olsa yüzlerini güldürmek için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Programda hem öğrencilerin hem yaşlıların eğlenceli dakikalar geçirdiğini aktaran Kahraman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üzerimizde emeği olan yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insani sorumluluğumuzun gereğidir. Düzenlediğimiz etkinliğin amacı hem yaşlılarımızı mutlu etmek hem de öğrencilerimizi bu tür toplumsal durumlara karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak. Yaptığımız etkinliğin fazlasıyla amacına ulaşmış olmasının mutluluğunu duyuyoruz."

Huzurevi Müdürü Sedat Altınok da düzenlenen etkinlikten dolayı mutluluk duyduklarını, bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesini beklediklerini belirtti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.