Amasya

Erkekler Hentbol Süper Ligi

16:32 21 Nisan 2017
Erkekler Hentbol Süper Ligi

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, oynayacakları son maçta galip gelerek ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

YİBO Antrenörü Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MYK Hentbol maçına Türkiye kupasında final oynamanın morali ile çıkacaklarını söyledi.

Antrenör Bakır, "Ligin 24. Haftasında Yozgat Bozok deplasmanında çok önemli bir galibiyet alarak haftayı iki puanla kapattık. Bu galibiyet ile kümede kalma şansımızı oldukça arttırdık.Elde ettiğimiz galibiyet ile puanımızı 18’e çıkartarak puan sıralamasında 10. sıraya yükseldik." dedi.

Amasya Taşova YİBO olarak ligde kalmayı henüz garantileyemediklerini de belirten Bakır sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu açıdan oynayacağımız MYK Hentbol maçı bizim açımızdan çok önemli bir maç. MYK Hentbol kaliteli oyunculardan kurlu bir ekip. Rakibimizin Avrupa kupalarına katılma veya küme düşme gibi bir tehlikesi olmadığından maça stressiz olarak daha rahat çıkacaklar.

Bizim bu sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmemiz ve geçtiğimiz hafta deplasmanda elde ettiğimiz Yozgat Bozok galibiyetinin bir anlamı olması için mutlaka hafta sonu MYK Hentbol maçından galip gelip kümede kalmayı yüzde doksan garantilemek istiyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.