Amasya

AK Parti Suluova İlçe Danışma Toplantısı

21:38 13 Ocak 2018
AK Parti Suluova İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Suluova İlçe Başkanlığı İstişare ve Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Suluova Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, bugüne kadarki başarılı hizmetlerin üstüne yeni ve başarılı hizmetler konulması için AK Parti kadrolarının daha çok çalışması gerektiğini söyledi.

Türkiye olarak çok önemli bir süreçten geçildiğini dile getiren İpek, şunları kaydetti:

"Bütün dünyanın gözü Türkiye’de. Dünyadaki bütün küresel güçlerin bilek güreşi de etrafımızda cereyan ediyor. Türkiye olarak artık çok dirençli ve güçlüyüz, ekonomik olarak da çok önemli bir yerdeyiz. Artık saldırıldığında sinecek bir ülke değiliz. Tüm mazlum milletlerin duasını alarak yolumuza devam ediyoruz. Rakiplerimiz bizim bu büyümemizden ve gücümüzden korkuyor, bizi seven ve bize umut bağlayanlarda daha da güçlenmemiz için dua ediyorlar."

İpek, 2019 yılının çok çetin mücadelelerle geçeceğini vurgulayarak, "Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu çok güçlü şekilde göstermemiz lazım. Artık geri duramayız. Çünkü tüm dünyadaki mazlumların yükü Türkiye’nin ve AK Parti kadrolarının üzerinde. AK Parti kadroları düzgün çalışırsa dünya değişecektir. Allah bu milleti mahcup etmesin." dedi.

Toplantıya Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer ve partililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.