Amasya

Vergi Haftası

18:22 26 Şubat 2018
Vergi Haftası

Amasya Valisi Osman Varol, 29. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Amasya Defterdarı Kaya Kurşun'u ve defterdarlık personelini kabul etti.

Varol, 22-28 Şubat Vergi Haftası'nı kutlayarak yapılan hizmet ve yatırımlarda vergilerin önemine değindi.

Vatandaşların yatırımlar için verginin gerekliliği konusunda daha çok bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Varol, "Vergi, toplumların güvenlik, eğitim, sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi bazı konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak amacıyla huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşaması için bir görev ve zorunluluktur." dedi.

Kurşun ise Varol'a desteklerinden dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti.

-Suluova

Suluova Vergi Dairesi Müdürü Yetiş Akyel ve beraberindekiler Kaymakam Vural Karagül’ü makamında ziyaret etti.

Vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutlayan Kaymakam Karagül, şunları kaydetti:

“Ülkemizin kalkınması için verginin önemi çok büyüktür. Toplanan bu vergiler ülke ekonomimizin güçlenmesi ve vatandaşa daha çok hizmet olarak geri dönmesi acısından çok mühimdir. Toplanan bu vergiler vatandaşımıza hizmet olarak geri dönüyor. Biz de burada devletimizin yerel yöneticileri olarak elimizden gelen katkıyı yapmaya çalışıyoruz. Toplanan vergiler neticede elbette halkımıza, çocuklarına, torunlarına bugün ve yarın hizmet olarak geri dönmektedir. O yüzden, duyarlı olan vatandaşımızın bu konuda biraz daha duyarlı olmasını arzu ediyoruz.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.