Amasya

Hamamözü'nde "Velilerle Tanışıyoruz" projesi

16:34 27 Şubat 2018
Hamamözü'nde "Velilerle Tanışıyoruz" projesi

Hamamözü İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, okul ile veli arasındaki bağı güçlendirmek için "Velilerle Tanışıyoruz" projesi başlattı.

Proje kapsamında ilçe merkezinde ve köylerdeki velilerin evlerini ziyaret edip fikir alışverişinde bulunan öğretmenler, öğrencilerin daha başarılı olabilmesi için velilere tavsiyelerde bulunuyor.

Okul müdürü Murat Dursun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin geleceği olan çocukların gelişimi için bu tür projelere devam edeceklerini söyledi.

Dursun, öğretmenliğin sadece okul sırasında sınırlı kalmaması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Aile, çocukların yetiştirilmesinden ve sosyal değerlerin kazandırılmasından öncelikle sorumludur. Bu amaçla Hamamözü ilçe merkezi ve köylerinde müsait olan velilerimize ev ziyareti yapıp onlarla muhabbet ediyoruz. Bu projede gönüllü öğretmenlerimizle müsait olan her velimizin kapısını çalmak adına yollara düştük. Amacımız eğitimde kaliteyi artırmak ve öğrencinin yanında olduğumuzu her zaman hissettirmek. Öğrencilerin akademik başarısını artırmanın yanında, onların toplum değerine saygılı, ahlaklı ve mesuliyet duygusu gelişmiş kişiler olarak yetişmesini sağlamak istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.