Amasya

İşaret diliyle nikah! 4 çocuk...

09:12 18 Ağustos 2018 3 Yorum Var
İşaret diliyle nikah! 4 çocuk...

Amasya’nın Suluova ilçesinde evlenmek için belediyeye başvuran işitme engelli genç çiftin nikahı, işaret dili desteğiyle kıyıldı.

Bursa’da bir otomobil firmasında çalışan Yunus Yiğit (25) ile İzmit’te otomobil firmasında çalışan okul arkadaşı Medine Koçak (23), evlenmek üzere memleketleri Amasya’da Suluova Belediyesine başvurdu. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Fatih Üçok kıydı. Genç çifte anlatılan nikah akdi damadın ablası tarafından işaret diliyle iletildi. Gençler yine işaret diliyle, evlilik akdine ‘evet’ dedi. 

Geline evlilik cüzdanını verirken gönül dilinin önemine vurgu yapıp kahve fincanı hediye eden Başkan Üçok, çifte 4 çocuk tavsiyesinde bulundu. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • r t e 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadeşlerim bütün azaları dört dörtlük olanlardan dha iyi bir yuva kuracaklarına eminim çünkü normal insanlar iyice nankörleştik artık hayatımızda hiç bişeyin deyerini bilmiyoruz helede birbirimizin hiç rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osmanlı1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşaellah berakellah, nur yüzlü kardaşlarım. Rabbim sizi nurtopu gibi salih saliha evlatlar versin geçim sıkıntısı vermesim bir yastıkda kocatsın amin
    Cevapla
  • UĞUR 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kardeşlerimize iki cihan saadeti dilerim
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.