ABD Başkanı Obama'nın ilginç duası

ABD Başkanı Barack Obama 11 Eylül terör saldırılarının yıl dönümünde, anma törenine katıldı.

ABD Başkanı Obama'nın ilginç duası
ABD Başkanı Obama'nın ilginç duası
GİRİŞ 11.09.2013 21:27 GÜNCELLEME 11.09.2013 21:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Obama'nın tören sırasında yaptığı dua şöyle:

"BİZE NE ZAMAN GÜÇ KULLANMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLMEMİZİ SAĞLAYACAK AKIL VER"

Anma töreninde dua eden Barack Obama, "Sadece güç, arayışında olduğumuz dünyayı inşa edemez. Bize ne zaman güç kullanmamız gerektiğini bilmemizi sağlayacak akıl ver." sözlerini sarf etti.

BÜTÇE KESİNTİLERİ BÖYE GİDERSE OPERASYON ZOR

ABD Savunma Bakanlığı'na bağlı Donanma Bakanı Ray Mabus, emir verilmesi halinde Suriye'yi vurmaya hazır olduklarını, fakat bütçe kesintileri sebebiyle gelecek yıllarda böyle bir operasyonun zor olacağını söyledi.

Ray Mabus, 2014'ten itibaren 10 yıllık süre içinde yapılacak toplam 500 milyar dolarlık kesintiye dikkat çekerek; artık daha az geminin sefere çıktığını, deniz piyadesi ve pilotlarının daha az eğitim ve tatbikat yaptığını vurguladı. Mabus, "Kesintiler devam ederse, gelecekte Suriye gibi krizlerde askeri seçeneklerimiz sınırlı kalabilir ya da hiç olmayabilir." uyarısını yaptı.

OBAMA'NIN KARARLIĞI SONUCUNDA BU NOKTAYA GELDİK

Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney, Rusya'nın gündeme getirdiği 'Suriye'nin kimyasal silahlarının uluslararası kontrole bırakılması' teklifinin ABD Başkanı Barack Obama'nın askeri müdahale konusundaki kararlılığının bir sonucu olarak belirdiğini söyledi.

Sözcü, "Suriye yönetimi iki gün öncesine kadar kimyasal silahlarının varlığını bile kabul etmiyordu. Suriye'nin bu noktaya gelmesin ABD Başkanı Barack Obama'nın askeri müdahale konusundaki kararlılığı sayesinde oldu." şeklinde konuştu.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 9
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. siyonistler abd terkediyorlar . yeni koruyucu süper güç buldular . abd yakın zamanda bölünecek siyonislerin dünya yönetiminde en iy becerileri bölmekdir abd bölününce tam bölünecekdir... bugun islam dünyasında oynadıkları oyun sessiz kalan abd vatandaşları yarın kendi başlarına geldiklerinde anlıyacaklar sanırım
    Cevapla
  • Harun Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    birgün. Birgün bu adamın müslüman olup hidayete ermesini diliyorum Allahtan...
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    neyse allah rusyadan razı olsn. birilerine kalsa ortalığı dinamit deposuna çevirecek,tüm ortadoğu savaş içnde kalacak. amerika yoksa jeep lerden bahseden de yok abuk subuk saavaş önerilerinde bulunanlarda ,yada alın dusterımı feda olsun cinsi yazılar
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah size hidayet versin.. Alamayacaksanız da tez zamanda sizi kahreylesin.
    Cevapla
  • Arifin Uykusu 10 yıl önce Şikayet Et
    Arap diktatorlerden çok daha vicdanli. Obama, cesitli alternatifler arasinda tam kompromi'yi bulmaya çalisiyor. Aslinda negatif bir insan degil, islama çok ilimli, batiyida sirtina almak istemiyor. Zor zor bunun iside zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü