Ana katedralde soygun

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bulunan ana katedrale giren hırsızlar, bir rahibin üzerinde bulunan 100 bin peso ile kilise için manevi değeri bulunan bazı eşyaları çaldı.

Ana katedralde soygun
Ana katedralde soygun
GİRİŞ 02.02.2014 10:45 GÜNCELLEME 02.02.2014 10:45

Geçen hafta Pazar günü gerçekleştirilen olayı kamuoyuna dün açıklayan emniyet yetkilileri, soruşturmanın sağlıklı yürütülmesi için soygunun gizlendiğini ifade etti. Pazar günü gerçekleştirilen ayine katılan hırsızlar, ayinin ardından ofislerin bulunduğu bölüme geçerek, çalışmakta olan 5 rahibi rehin aldı.

Rahipleri tabancayla tehdit eden hırsızlar, bir rahibin üzerinde bulunan 100 bin Arjantin pesosu ile kilise için manevi değeri olan bazı eşyaları alarak kaçtı. Emniyet yetkilileri, hırsızların, paranın hangi rahipte olduğunu önceden bildiklerini, ana katedralin planına çok iyi hakim olduklarını ve ellerinde ofislerin bulunduğu bölüme açılan kapıların anahtarlarının bulunduğunu tespit ettiklerini ifade etti. Yetkililer, hırsızların içeriden yardım aldığını düşündüklerini, soruşturmanın bu eksende ilerletileceğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir